Първия у нас фестивал за кемпери ще е във Бургас

На предстоящото събитие във Бургас ще бъдат представени разнообразни модели кемпери, каравани и палатки, заедно с продукти, предназначени за къмпинг, спорт и свободно време. Посетителите ще имат възможност да разгледат най-новите аутдор екипировки и технологични решения, които гарантират комфортна почивка на открито.

На 27 и 28 април, на Морската гара в Бургас, ще се проведе първият по рода си фестивал за кемпери – Explore The World 2024. Този уникален събитие е подкрепено от Община Бургас и има за цел да обедини всички, които считат домът на колела и откритата почивка за начин на живот.

Посетителите на фестивала ще имат възможност да видят различни модели кемпери, каравани и палатки, както и разнообразни продукти за къмпинг, спорт и свободно време. Ще бъдат представени и най-новите технологични решения за комфортна почивка на открито, което е особено важно за участниците.

Освен търговското изложение, в което ще участват водещи фирми в сферата на продажбата на кемпери и собственици на къмпинг зони, посетителите ще имат възможност да се насладят на вкусна храна, крафт бира, вино и коктейли.

На сцената ще излязат популярни български изпълнители, а също така ще пристигнат и известни травъл влогъри и инфлуенсъри специално за форума в Бургас. Очакват се и спортни занимания за посетителите на изложението, както и много други изненади.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *