3 евтини дестинации за пътуване 2024г.

Пътуването разширява мирогледа, това е една от основните причини повечето хора да харесват да пътуват. Пригответе се с тази статия да попътуваме през три дестинации, който са сравнително достъпни през 2024г. Тъй като основната цел е финансова достъпност, дестинациите са в Европа, до където има редовни и евтини полети от основното летище на България.

1. Рим, Италия

Вечният град! Това е една от най- посещаваните дестинации от всички туристи по света, основно заради богатата си история и култура. Силно го препоръчваме като дестинация за тази годишното ви пътешествие.

Нашета проверка показа, че можете да си намерите самолетни билети за уикенда от 19.04 до 21.04 за под 200лв на човек. Разбира се препоръчваме да посетите столицата на Италия за повече време, но тогава сумата за престой ще е по- голяма.


2. Виена, Австрия

Градът на Моцарт. Несъмнено един от градовете с най- красива архитектура. Отново препоръчваме да си отделите повече време за престоя, тъй като града предлага много музей, забележителности, или просто да се разходите.

Проверката ни на цените за самолетни билети показва, че за юни месец могат да се намерят двупосочни билети за под 300лв на човек. Ако имате търпение, през есента можете да намерите и на по- добра цена.


3. Будапеща, Унгария

Ако решите да посетите столицата на Унгария през пролетта, ще трябва да се подготвите с поне 300лв за самолетни билети. В случай, че търсите най- добрата оферта можете отново да резервирате за по- напред във времето и да получите най- добрата цена.

Надяваме се някоя от нашите идеи да си ви вдъхновили да пътешествате.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *